NOR CURIER 930X122

centru

TURIȘTI DIN TOATE ȚĂRILE, URNIȚI-VĂ! E GATA!

La Primărie a avut loc astăzi conferinţa de închidere a proiectului de construire cu bani europeni în Pitești a unui centru naţional de informare și promovare turistică.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Centrul va fi deschis publicului cel mai târziu în luna februarie a anului viitor, au anunţat autorităţile locale, deşi chioșcul este gata. Deocamdată se fac angajări, fiind scoase la concurs două posturi: unul de director şi un altul de inspector de specialitate. Potrivit Primăriei, programul de funcţionare va fi zilnic, de luni până duminică inclusiv, între orele 9 și 17.

Milioanele de turiști care vor da buzna de pe toate continentele și dintr-o mulțime de țări ale lumii (facem haz de necaz!) vor primi aici informații în special despre Pitești și județul Argeș.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În cadrul aceluiași proiect va fi deschis și un site. Primăria nu oferă detalii.

Amintim că centrul este amplasat în capătul dinspre Centru al Căii Bucureşti, în imediata vecinătate a Colegiului Tehnic „Armand Călinescu”. Valoarea investiției este uriașă comparativ cu dimensiunile obiectivului: depășește 561.600 de lei, fiind finanțată din bani europeni și cu participare financiară de la Guvernul României. Contribuţia municipalităţii se ridică la 2% din totalul cheltuielilor eligibile, respectiv 1.081 de lei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3