SMART KIDS 930X122

ionica

CÂND VA FI GATA PASAJUL RUTIER DE LA PODUL VIILOR

Primăria Piteşti a făcut o analiză cu privire la stadiul în care se află trei proiecte cu fonduri europene, incluse în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană.

Citiți și: Pitești. Incendiu acum lângă Podul Viilor!

Concluziile, potrivit municipalității, sunt îmbucurătoare, în sensul că nu ar exista probleme din punct de vedere al respectării termenelor de finalizare.

„Am făcut această analiză deoarece am avut unele dificultăţi în ceea ce privește proiectele cu finanţare europeană. Dificultăţile au fost, însă, depăşite. Proiectul de construire a pasajului rutier aerian de la Podul Viilor este la un stadiu de 50%, cel de reabilitare urbană a ajuns la 65%, iar proiectul de construire a Centrului Multifuncțional de la Cinema București se apropie tot de 65%.

Citiți și: Argeș. Sute de investiții în producție și logistică

Stăm bine, aşadar, iar până la finalul acestui an vom da în funcţiune toate obiectivele menţionate.”, ne-a declarat viceprimarul Cornel Ionică. (Foto Arhivă: șantierul viitorului pasaj rutier de la Podul Viilor)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90