930X122 MAIA

cantina

CANTINĂ DIN PITEȘTI, MODERNIZATĂ

Cantină din Pitești, modernizată. SC Delta Termo Construct SRL din Bascov a câştigat licitaţia organizată de Primăria Piteşti pentru reabilitarea termică şi modernizarea cantinei Liceului cu Program Sportiv (care s-a mutat la fostul Liceu CFR de pe strada Nicolae Dobrin).

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Valoarea contractului este de 3.093.752 de lei, inclusiv TVA, iar ordinul de începere a lucrărilor va fi dat în câteva zile. Termenul de finalizare a investiţiei este de 12 luni de la data semnării contractului de atribuire.

Iniţial, licitaţia a fost contestată, dar Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a decis să meţină punctul de vedere al autorităţii contractante, care atribuise contractul firmei SC Delta Termo Construct SRL. Ulterior, s-a ajuns în instanţă, dar Curtea de Apel Piteşti a menţinut, de asemenea, verdictul CNSC.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

În aceeaşi zonă urmează să fie construită şi o sală de sport pentru LPS, cu bani de la Guvern.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3