New Profesional Consult 930 x 122

alegoric

CAR ALEGORIC SPECIAL LA SIMFONIA LALELELOR

Primăria a stabilit tema carului alegoric pe care elevii și cadrele didactice din Piteşti îl vor realiza pentru Simfonia Lalelelor, o temă surpriză: o carte cu însemnele Jocurilor Olimpice. Asta pentru că în 2016 în Brazilia vor avea loc Jocurile Olimpice de vară. Amintim că la ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor vor fi trei care alegorice: două amenajate de angajaţi ai administraţiei, iar unul, de elevi şi cadre didactice. Carele vor face parte din Parada Florilor, paradă care, în mod tradițional, va precede deschiderea Simfoniei pe traseul Piața Primăriei – Casa Cărții.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

La Casa Cărţii vor participa 85 de expozanți, iar în Piaţa „Vasile Milea” şi pe Strada Mare vor vinde 50 de meşteri populari şi 85 de comercianţi de flori, seminţe, pomi şi utilaje pentru horticultură.

Simfonia Lalelelor are în acest an patru sponsori. Valoarea totală a sponsorizărilor se ridică la 100.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Despre programul ediției 2016 a Simfoniei Lalelelor, aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/simfonia-lalelelor-programul-complet/.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3