New Profesional Consult 930 x 122

căsuța poveștilor

CĂSUȚA POVEȘTILOR CREȘTE CU BANI EUROPENI

A fost semnat contractul de finanțare nerambursabilă cu bani europeni pentru mansardarea corpului A al grădiniței cu program prelungit Căsuța Poveștilor de pe bulevardul Republicii din Pitești.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Valoarea totală a proiectului depășește 1.000.000 de lei. 98% din investiție va fi finanțată din fonduri europene, contribuția de la bugetul local fiind de doar 2% (circa 21.000 de lei).

Durata pentru materializarea proiectului este de 20 de luni.

Citiți și: Alarmă la grădinița Tic Pitic din Mioveni!

Corpul A al grădiniței va fi mansardat (vor fi amenajate o sală de repetiţii, două săli de lucru pentru copii și grupuri sanitare).

Spaţiul va fi compartimentat cu pereţi din gips-carton pe structură metalică şi va fi amenajată şi o sală multifuncţională. În plus, scara metalică exterioară de evacuare în caz de incendiu va fi extinsă până la nivelul mansardei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90