Donaris 930 x 122

luminițe de Crăciun

Cât a costat iluminatul festiv în Piteşti

Aproape toate primăriile din ţară au cheltuit bani pentru iluminatul festiv din acest an.

Citiți și: Se dă stingerea în Pitești! Când vor fi strânse luminițele

La Piteşti, potrivit anunţului de achiziţie publică iniţiat de Consiliul Local şi finalizat prin SEAP, a fost acceptată o ofertă de aproximativ 71.000 de lei pentru un set de 4 proiectoare. Acestea sunt folosite pentru imaginea cu tematică de sărbătoare afişată pe clădirea Primăriei.

Se adaugă încă 20.000 lei pentru ansamblurile de becuri pentru căsuţele expoziţionale, achiziţie a Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului din Piteşti.

Alţi 26.000 de lei au costat învelişurile decorative pentru căsuţe.

Ofertantul este, în toate cazurile, o firmă din Sibiu. În total, suma se ridică la 117.000 lei.

Potrivit Hotnews, la nivel naţional s-au cheltuit peste 27 de milioane de lei prin achiziție directă pentru iluminatul festiv.

„Comunele care au cele mai mari contracte pentru iluminatul festiv, prin achiziție directă sunt: Florești (Cluj) – circa 378.000 lei, Plugari (Iași) – 151.000 lei și Cața (Brașov) – 139.000 lei. Orașele cu cele mai mari achiziții directe pentru iluminatul festiv sunt: Drobeta Turnu Severin, Târgu Mureș și Mangalia”, precizează sursa menţionată.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3