930×122 CAPRA 5

bloc

CÂT COSTĂ, DE FAPT, UN LOC DE PARCARE LA BLOC

Mai mulţi piteșteni sunt nedumeriţi în legătură cu preţul de închiriere de la Primărie a unui loc de parcare la bloc pentru mașini. Conform unor date de pe site-ul Primăriei, locul de parcare poate fi închiriat contra sumei de 100 de lei pe an. În schimb, când s-au prezentat la casierie să achite taxa piteștenii s-au trezit că li se solicită 140 de lei!

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Municipalitatea are explicația: pe site se află un proiect lansat în urmă cu câțiva ani în dezbatere publică, proiect în care este precizată suma de 100 de lei, nicidecum hotărârea de Consiliu Local prin care, ulterior proiectului, a fost stabilit tariful de 140 de lei.

„Vă informăm că pentru atribuirea unui loc de parcare se percepe un tarif unic de 140 de lei, indiferent de zonă, conform prevederilor H.C.L. nr. 185/2012 privind aprobarea Regulamentului pentru atribuirea în folosinţă a locurilor de parcare situate în parcările de reşedinţă amenajate în municipiul Piteşti. Ceea ce aţi găsit pe site este un draft al proiectului de hotărâre postat pentru dezbatere publică în anul 2011, ulterior acestuia aducându-i-se completări şi modificări.”, se arată în răspunsul Primăriei.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Stanescu Elena spune:

    Daca parcarile sunt facute prin fonduri europene, este corect sa platim taxa pentru inchiriere?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3