930X122 MAIA

cost

Cât costă Zilele Municipiului Pitești

Cât costă Zilele Municipiului Pitești.

Citiți și: Fete una și una la „Miss Pitești”, în cadrul Zilelor Municipiului

Se apropie Zilele Municipiului Pitești, cel mai important eveniment al Piteștiului după Simfonia Lalelelor.

Conform devizului estimativ elaborat de Primărie, manifestările prevăzute în programul acestor zile vor costa în jur de 400.000 de lei. Suma include și premiile care vor fi acordate în cadrul concursului „Cea mai gospodărită asociație din municipiul Pitești”, dar și spectacolele pregătite de administrația locală.

Citiți și: Proiect important pentru Pediatria din Pitești

Finanțarea cheltuielilor pentru „Organizarea Zilelor Municipiului Pitești” Ediția a 30-a se face din bugetul aprobat cu această destinație al Centrului Cultural Pitești, de la bugetul local, din sume provenite în special din sponsorizări.

Comercianții care vor avea standuri cu acest prilej vor achita  o taxă de 10 lei mp/zi dacă vând produse alimentare și nealimentare, respectiv 3 lei mp/zi dacă desfășoară activități de divertisment și agrement destinate copiilor.

 

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Oribil spune:

    Ce risipă pe banii piteștenilor, ce evenimente inventate pentru a mai direcționa niște bani. Dacă tot vreți sărbători mereu, căutați sponsori printre ăia cărora le dați prin atribuire directă contracte publice. Scursuri, mizerii, cu gândul doar la furat.

  • Marius spune:

    Nu mai votați PSD mai schimbatii ceva in orașul ăsta nu aceiași tovarăși așa scuze domnii :))) daca vreți schimbări în rest mult spor la cheltuit în vînt banii noștrii plătitorilor de taxe și impozite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

570 X 90 CUMPANA 3