New Profesional Consult 930 x 122

buget

CÂT VA COSTA SIMFONIA LALELELOR

Primăria Piteşti va propune Consiliului Local în şedinţa sa de săptămâna viitoare aprobarea devizului estimativ de cheltuieli pentru ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor, ediție care se va desfășura în weekend-ul 22-24 aprilie.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Devizul estimativ se ridică la circa 400.000 de lei. Banii vor fi de la bugetul local şi din donaţii şi sponsorizări.

Pentru masa oficială şi picnicul oferite delegaţilor participanţi la Simfonie (130 de persoane) se vor cheltui 70.000 de lei, iar pentru cazare, 94.000 de lei. 1.500.000 de lei se vor cheltui pentru organizarea unui spectacol în aer liber (concert-artiștii care vor cânta încă nu au fost stabiliți, foc de artificii, jocuri de lumini, scenă etc.). Pentru materialele de promovare suma alocată va fi de 60.000 de lei.

Citiți și: Pitești. Un concert deosebit are loc, azi, în Piața Primăriei!

Un bilet de intrare la expoziția dendro-floricolă de la Casa Cărţii va costa 5 lei, iar pentru elevi, studenţi, pensionari şi şomeri, 2 lei. Cetăţenii de onoare ai municipiului, veteranii de război şi persoanele cu handicap vor avea acces gratuit la expoziţie. Pentru filmarea sau fotografierea expoziţiei taxa va fi de 25 de lei pe zi de persoană.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90