New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

CATASTROFĂ! APEL PENTRU PITEŞTI

Catastrofă! Apel pentru Piteşti. Recent, un incendiu devastator a distrus 15 dintre cele 27 de autobuze care asigurau transportul public de călători în municipiul Tulcea din judeţul cu acelaşi nume.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Pe adresa Primăriei Piteşti a venit, în acest sens, un apel disperat. Mai mulţi tulceni solicită sprijin şi de la Primăria Piteşti pentru refacerea parcului de autobuze, astfel încât transportul local să fie repus pe picioare.

O astfel de catastrofă ar putea lovi oricând orice administraţie locală, aşa că rămâne de văzut care va fi răspunsul municipalităţii argeşene care a cumpărat 70 de autobuze Solaris cu bani de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi se pregăteşte acum să implementeze un proiect pentru achiziţionarea, cu bani europeni, a circa 40 de autobuze electrice sau pe gaz.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90