930 x122 grota rece

apa

CE SE VA ÎNTÂMPLA CU PREŢUL APEI ÎN PITEŞTI

Pe 1 ianuarie 2016 preţul apei potabile şi al canalizării în Piteşti a scăzut datorită diminuării TVA. Vor mai avea parte piteștenii de încă o reducere de preț?

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Administrația locală, prin vocea viceprimarului Cornel Constantin Ionică, a anunțat la finalul anului 2015 că preţul apei se va diminua în continuare ca urmare a încheierii programului cu finanţare europeană de extindere a reţelelor de distribuție.

„Avem un împrumut pentru a asigura cofinanţarea proiectelor cu finanţare europeană şi trebuie să îl rambursăm. Preţul apei nu va mai scădea. În schimb, dacă va mai trebui să creştem preţul apei vom ţine cont de gradul de suportabilitate al populaţiei.”, anunță Mihail Marinescu, directorul general al societății Apă Canal 2000 SA Piteşti.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90