NOR CURIER 930X122

machete

CE VA FI ÎN FAȚA PRIMĂRIEI – PITEȘTIUL N-A MAI AVUT AȘA CEVA!

Piteștiul n-a mai avut așa ceva! În premieră, Primăria va iniția în această lună un proiect cu posibil impact la cetăţeni.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Pentru ca piteștenii să fie cât mai bine informați cu privire la proiectele care vor fi realizate în municipiu, conducerea Primăriei a propus Consiliului Local realizarea, de acum înainte, a unor machete arhitecturale care să arate orice modificare urbanistică înainte ca modificarea să aibă loc. Motivarea este aceea că așa-zisul proiect de regenerare urbană (de fapt, de „măcelărire” urbană) ar fi fost mult mai bine înţeles de cetăţeni dacă s-ar fi apelat la o astfel de informare vizuală.

Machetele, care vor avea valoare muzeală, vor fi amplasate în cutii de acril în faţa Primăriei Piteşti şi vor putea fi văzute de oricine. Cetăţenii îşi vor putea exprima astfel în cunoştinţă de cauză acordul sau dezacordul cu privire la proiectele urbanistice avute în vedere. Dacă opiniile lor vor fi sau nu luate în considerare, este o altă poveste!

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Inițiativa îi aparține consilierului local Mihai Alexandrescu (PMP).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3