930 pe 122 COSTACHE

bani

CEA MAI SCUMPĂ STRADĂ DIN PITEŞTI – SUMA E URIAȘĂ

Primăria Piteşti are în vedere în acest an alocarea de fonduri pentru repararea Căii Depozitelor, stradă care începe din zona pasajului rutier de la Podul Viilor şi se termină aproape de intrarea în comuna Bascov.

Citiți și: Pitești. „Bombardieri” în acțiune! S-au crezut VIP-uri într-un bar din Centru și au „uitat” să plătească!

Conform conducerii Primăriei, devizul general estimat pentru reabilitarea acestei străzi se ridică la nu mai puțin de 9.000.000 de lei! În valoare netă, ar fi cele mai scumpe lucrări de reparații făcute vreodată pe o stradă din Pitești. Cu titlu de comparație, vă amintim că pentru reabilitarea a 2 kilometri din Calea Câmpulung s-au cheltuit în jur de 5.000.000 de lei, iar pentru strada Exerciţiu s-au alocat 6.000.000 de lei.

Municipalitatea încă nu a anunțat termenele de execuție.

Citiți și: Pitești. Mai mare rușinea! S-a făcut de râs la bătrânețe

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Cristian spune:

    Pentru reabilitarea a 2 kilometri din Calea Câmpulung s-au cheltuit în jur de 5.000.000 de lei, iar pentru strada Exerciţiu care are 2 km, s-au alocat 6.000.000 de lei. Totusi, Daca veti compara lungimile – strada Depozitelor are 5.3 km. Toate trei strazile au cate 4 benzi (mai putin Exercitiu care are o portiune cu doar 2 ). In concluzie, este la mintea oricarei pasari de curte ca cea mai scumpa strada este Exercitiu. Hai sa comparam pretul pe kilometru, nu valoarea totala.

570 X 90 POSADA 3