New Profesional Consult 930 x 122

asociatie

O FEMEIE, CEL MAI BUN ADMINISTRATOR DE BLOC DIN PITEȘTI

În cadrul ediției 2016 a concursului „Cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari” din Pitești s-a înregistrat un record.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Astfel, în Pitești avem un administrator de bloc (asociație de proprietari) care a câştigat câte un premiu în fiecare an, de fiecare dată cu o altă asociaţie! Este femeie și se numește Ileana Curea. Ea administrează mai multe blocuri, în special în cartierul Popa Şapcă.

Şi la ediţia din acest an Ileana Curea a câştigat concursul pe secțiunea „Cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari” din Popa Şapcă, în calitate de administrator al asociaţiei „Propriety” de la blocul D29. În contul asociaţiei, ca premiu, au intrat de la Primărie 1.500 de lei, bani pe care destoinica femeie administrator îi va folosi pentru reparaţii curente şi investiţii în bloc.

Citiți și: Ireal! Și-a construit o vilă pe un bloc cu opt etaje!

Iată lista asociațiilor de proprietari din Pitești câștigătoare la ediția 2016 a concursului „Cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari”: http://epitesti.ro/administrativ-3/blocurile-de-top-din-pitesti-lista-asociatiilor-castigatoare/. (Foto cartierul Popa Șapcă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA