Posada 930 x 122

Arges

CHINEZII, INTERESAŢI DE PITEŞTI

Chinezii, interesaţi de Piteşti. O numeroasă delegaţie de chinezi – oameni de afaceri şi oficiali – a vizitat astăzi municipiul Piteşti.

Citiți și: MEGA PROIECT RATAT ÎN ARGEŞ

Oaspeţii cu fost primiţi de conducerea judeţului şi a Primăriei Piteşti. Gazdele au prezentat oportunităţile de afaceri şi posibile parteneriate din Argeş şi Piteşti, în vreme ce partea chineză s-a arătat deschisă la colaborări.

Printre altele, primarul Cornel Ionică a subliniat că municipalitatea ar avea nevoie de sprijin financiar inclusiv chinezesc, dacă se poate, pentru realizarea unor proiecte cum ar fi un nou pod peste Argeş sau investiţii în viitorul parc industrial care va fi construit în zona Arpechim.

Citiți și: ARGEȘ: AGENȚIA DE MUNCĂ A FĂCUT ANUNȚUL

După vizita de la Primărie, oaspeţii chinezi au vizitat şi alte obiective din judeţul Argeş. O misiune diplomatică amplă din China se află în mai multe oraşe din România în prezent, iar Piteştiul este unul dintre cele şapte centre urbane vizate.

Nisan 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066