930 x122 grota rece

Arges

CINE PROTEJEAZĂ AFACEREA MAXI-TAXI DIN ARGEȘ?

Cu ani în urmă, după multe și repetate semnale trase de presă, mizerabilul transport de tip maxi-taxi a fost eliminat din Pitești.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

La nivel de județ Argeș, însă, afacerea maxi-taxi merge ca pe roate, iar prin „ricoșeu” Piteştiul are și el de suferit. Pe traseele lor județene microbuzele maxi-taxi (care aparţin aceloraşi firme care au operat pe vremuri în Piteşti) bat oraşul de la un capăt la altul, folosesc chiar și staţiile Publitrans de autobuz deşi este interzis şi transportă oamenii ca pe niște saci de cartofi.

Consiliul Judeţean tot anunță de câțiva ani că va elimina, la rându-i, acest tip de transport şi că va impune folosirea de autobuze, dar nu a făcut-o. Licenţele pentru maxi-taxi sunt emise pe bandă rulantă. În plus, controalele reale lipsesc, iar evaziunea fiscală este în floare. Cine protejează afacerea maxi-taxi din Argeș și de ce?

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • goanga mare spune:

    IN CURTEA DE ARGES MAFIA MICROBUZELOR A IMPUS PRIN HOTARARE DE CONSILIU LOCAL DESFINTAREA STATIILOR PENTRU MAXI TAXI CARE MERG IN COMUNELE JUDETUUI ASTFEL TARANII CARE VIN CU PRODUSE LA PIATA SUNT OBLIGATI SA MEARGA PE JOS CU SACOSILE IN CARCA ,NU MAI VORBESC DE ELEVII CARE MERG LA LICEU SAU DE BOLNAVII CARE MERG LA SPITAL,TOTI AM AJUNS BATAIA DE JOC A UNUI PRIMAR SI A GASTII LUI DE CONSILIERI

  • goanga mare spune:

    MERGETI IN COMUNELE DE LANGA CURTEA DE ARGES SI INTREBATI TARANII CE PARERE AU DE DESFINTAREA STATIILOR DIN CURTEA DE ARGES?
    SUNT NAVETITI CARE LUCREAZA IN CURTEA DE ARGES SI CARE PRIN IMPOZITUL PE SALARIU CONTRIBUIE INDIRECT LA BUGETUL LOCAL AL CURTII DE ARGES,MERITA EI OARE SA MEARGE PE JOS ZILNIC CATE 500-1000 M PENTRU CA ASA A VRUT UN PRIMAR MAFIOT?
    DE AUTOBUZE NICI NU MAI VORBESC CA E CEVA IMPOSIBIL

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90