NOR CURIER 930X122

nicos

CJ Arges la Gala Premiilor de Excelenta Administratie.ro

Pitesti. 21 octombrie 2009. CJ Arges.
Joi, 22 octombrie, ora 19.30, Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges, a fost invitat sa participe la Poiana Brasov, la cea de-a cincea editie a Galei Premiilor de Excelenta Administratie.ro, un eveniment care evidentiaza cele mai bune rezultate din administratia publica locala din Romania.
Acest eveniment este dedicat in exclusivitate administratiei publice din Romania, specialistilor, autoritatilor si profesionistilor din domeniu si isi propune sa scoata in evidenta eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administratiei publice din Romania, sa premieze initiativele pozitive ale specialistilor din administratie si proiectele importante pe care reprezentantii administratiei locale si centrale le-au sustinut.
Portalul www.administratie.ro a premiat, in cadrul celor 4 editii desfasurate pana acum, peste 150 de persoane din primariile, prefecturile, consiliile judetene din tara, precum si din Guvern, pentru obtinerea unor rezultate deosebite in eficientizarea administratiei publice si eforturile de apropiere a administratiei publice romanesti de standardul modern european.
Anul trecut, la ce-a de-a patra editie a Galei Premiilor de Excelenta in Administratie.ro, Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges a primit ”Premiul de excelenta pentru continuitate in administratia publica”. Reamintim ca in anul 2007, Consiliul Judetean Arges a primit premiul special pentru „Eficienta comunicarii in administratia publica”, iar in 2006, in cadrul aceluiasi eveniment, Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges a primit „Premiul de excelenta pentru intreaga activitate desfasurata in functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges”.
Gala Premiilor de Excelenta Administratie.ro este un eveniment care reuneste, in fiecare an persoane din conducerile institutiilor administratiei publice romanesti: primari, viceprimari, prefecti, subprefecti, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, reprezentanti ai Guvernului Romaniei si ai institutiilor guvernamentale, senatori, deputati si reprezentanti ai asociatiilor profesionale ale administratiei publice din Romania.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90