930 x122 grota rece

nicos

C.J. Arges, premiat la Gala Premiilor de Excelenta Administratie.ro

Pitesti. 23 octombrie 2009. CJ Arges.
Joi seara, la Poiana Brasov, pentru a patra oara consecutiv, Consiliul Judetean Arges a fost premiat in cadrul celei de-a cincea editii a Galei Premiilor de Excelenta Administratie.ro, eveniment organizat de catre Primaria Municipiului Brasov si Portalul National de Administratie Publica – www.administratie.ro. Evenimentul este dedicat in exclusivitate administratiei publice din Romania, specialistilor, autoritatilor si profesionistilor din domeniu si isi propune sa scoata in evidenta eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administratiei publice din Romania, sa premieze initiativele pozitive ale specialistilor din administratie si proiectele importante pe care reprezentantii administratiei locale si centrale le-au sustinut. In acest an, Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges a primit ”Premiul de excelenta pentru cele mai valoroase proiecte de accesare a fondurilor europene”. Anul trecut, la ce-a de-a patra editie a Galei Premiilor de Excelenta in Administratie.ro, Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges a primit ”Premiul de excelenta pentru continuitate in administratia publica”.
Reamintim ca in anul 2007, Consiliul Judetean Arges a primit premiul special pentru „Eficienta comunicarii in administratia publica”, iar in 2006, in cadrul aceluiasi eveniment, Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges a primit „Premiul de excelenta pentru intreaga activitate desfasurata in functia de presedinte al Consiliului Judetean Arges”. ”Am fost onorat sa primesc acest premiu de referinta pentru Consiliul Judetean Arges, pentru activitatea institutiei pe care o conduc. Accesarea banilor europeni, atragerea lor este o prioritate judeteana, pentru ca banii trebuie sa intre in economia judetului. Absorbtia fondurilor Uniunii Europene este o solutie extraordinara pentru judetul Arges si pentru Romania in general. Proiectul I.S.P.A. „Managementul Integrat al Deseurilor Solide din judetul Arges”, cele trei drumuri judetene de interes turistic care vor crea o axa de comunicare intre zonele turistice ale zonei de nord a judetului, proiecte in valoare de peste 65 de milioane de euro, precum si celelalte proiecte demonstreaza importanta acestui segment in dezvoltarea judetului Arges”, a precizat Constantin Nicolescu. Gala Premiilor de Excelenta Administratie.ro este un eveniment care reuneste, in fiecare an persoane din conducerile institutiilor administratiei publice romanesti: primari, viceprimari, prefecti, subprefecti, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, reprezentanti ai Guvernului Romaniei si ai institutiilor guvernamentale, senatori, deputati si reprezentanti ai asociatiilor profesionale ale administratiei publice din Romania.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90