930×122 CAPRA 5

concedii medicale

CONCEDIILE MEDICALE PARALIZEAZĂ ADMINISTRAŢIA IONICĂ

Concediile medicale paralizează administrația Ionică. Potrivit primarului Cornel Ionică, doar 5% dintre angajaţii de la Administrația Domeniului Public (ADP), Salubritate şi Salpitflor Green (lucrătorii de la spații verzi) sunt din Pitești.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Ceilalţi muncitori, spune Ionică, provin din alte localităţi din Argeş şi fac naveta spre şi dinspre Piteşti, iar în multe zile – în special vara – îşi iau concedii medicale „pe capete”.

„Am avut şi zile cu câte 100 de oameni în concedii medicale! Cum să faci treabă în condiţiile astea? În plus, când organizăm concursuri de angajare, nu vine nimeni.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Este o situaţie care cred că se va acutiza, pentru că ne confruntăm cu o criză din ce în ce mai mare a forţei de muncă”, afirmă primarul.

Nu credem că aceasta este principala cauză, dar Piteștiul arată mai rău ca niciodată. De pildă, spațiile verzi din cartiere sunt neîngrijite, iar lucrătorii de la Salubritate își fac treaba în dorul lelii, lăsând mizerie în urma lor după ce adună deșeurile menajere de la blocuri.

Nimeni din administrația Ionică nu este interesat ca orașul să arate curat și îngrijit. Din punctul nostru de vedere, fără a o nega, criza forței de muncă pe care o invocă primarul este doar o parte a problemei. O alta, cea mai importantă, este incompetența managerială a administrației Ionică.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3