930 x122 grota rece

conferință unesco

CONFERINȚĂ UNESCO LA MUZEUL GOLEȘTI

Conferință UNESCO la Muzeul Golești. Cea de-a zecea ediție a Conferinței Internaționale UNESCO ”Tineretul și muzeele” se desfășoară în perioada 28 iunie-1 iulie 2018 la Muzeul Golești.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

În acest an, temele de referință sunt ”Patrimoniul cultural european – o invitație la dialog și colaborare” și ”Conservarea şi restaurarea patrimoniului cultural mobil”.

La eveniment participă specialişti din muzee, universități și institute de cercetare din România, Italia, Scoția, Belarus, Franța, Bulgaria, Cipru, Republica Moldova, Rusia și Serbia, reprezentanți ai Federației Cluburilor UNESCO din Bulgaria, Italia și Serbia, precum și președintele Federației Europene a Asociațiilor, Cluburilor și Centrelor pentru UNESCO, Daniela Popescu.

Citiți și: Argeș. În atenția șoferilor: Lucrări pe șoselele din județ. Se circulă greu!

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Argeş și Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti, în parteneriat cu Comisia Națională pentru UNESCO și Federația Europeană a Cluburilor pentru UNESCO, prin Alumnus Club.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90