NOR CURIER 930X122

    nicosss

    Consiliul Judeţean a început procedurile pentru cumpărarea Vilei Florica

    Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a anunţat astăzi că instituţia pe care o conduce a început demersurile pentru achiziţionarea Vilei Florica. În acest imobil îşi desfăşoară activitatea Centrul de Cultură Brătianu, una dintre cele mai importante instituţii de cultură ale Consiliului Judeţean.

    Consiliul nu va achiziţiona, însă, singur casa, ci împreună cu Ministerul Culturii, care a pierdut procesul cu moştenitorii imobilului din Ştefăneşti. Discuţiile iniţiale sunt ca ministerul să suporte 50% din costuri, iar Consiliul tot 50%.

    „Am declanşat deja o serie de acţiuni, inclusiv memorii la minister, la Guvern. Probabil că vom participa împreună cu Ministerul Culturii la negocierile pentru Vila Florica. Avem interes ca imobilul să rămână al nostru şi sperăm ca până la finalul anului în curs să se realizeze tranzacţia”, a declarat Constantin Nicolescu.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3