New Profesional Consult 930 x 122

Arges

INTREBARE_INTREBATOARE

CONSILIUL JUDEȚEAN: CEL MAI BOGAT, CEL MAI SĂRAC

Noul Consiliu Judeţean Argeş şi-a intrat în pâine, iar aleşii vor fi în curând distribuiţi în comisiile de specialitate.

Citiți și: O nouă lovitură pe piața imobiliară din Argeș

Pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate sunt disponibile declaraţiile de avere ale acestora. Conform ANI, cel mai bogat consilier judeţean este liderul Partidului pentru Argeş şi Muscel, fostul senator Mircea Andrei.

Acesta are 20 de terenuri în Bucureşti, Ilfov, Olt, Giurgiu şi Braşov, o casă şi un apartament în Bucureşti, o casă în Olt, două autoturisme Mercedes şi un Volkswagen, precum şi bijuterii, ceasuri şi timbre, toate evaluate la 85.000 de euro.

Citiți și: Argeș. Pompieri puși pe drumuri degeaba!

De asemenea, Mircea Andrei are depozite bancare de 75.000 de lei şi bani daţi cu împrumut altor persoane, bani care însumează 4.700.000 de euro! Mai deţine titluri de valoare în sumă totală de 1.000.000 de euro şi un capital social de rezervă de 1.000.000 de euro la o firmă din Austria.

La polul opus, cel mai tânăr consilier judeţean din Argeş este şi cel mai sărac dintre cei 35 de aleşi. Este vorba despre Diana Eftene (PSD), jurist de profesie (are 26 de ani). Fosta consilieră de la cabinetul prefectului a trecut în declaraţia sa de avere doar un credit de 24.100 de lei, pe care trebuie să îl returneze până în anul 2020.

În rest, Diana Eftene nu a trecut în declaraţie nici casă, nici maşină, nici terenuri şi nici alte bunuri.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90