NOR CURIER 930X122

    IUNIE.2013_Consiliu.006

    Proiect pentru reducerea indemnizaţiilor membrilor Consiliilor de Administraţie, respins!

    Consilierul local PDL Mihail Tudor a propus astăzi un proiect de hotărâre de plafonare la 500 de lei net pe lună a indemnizaţiilor pentru membrii Consiliilor de Administraţie ale societăţilor comerciale aflate în subordinea Consiliului Local. Propunerea sa a fost, însă, respinsă.

    „Este o perioadă de criză şi nu e normal ca indemnizaţiile să fie de 1.500-2.500 de lei de persoană, iar societăţile să meargă prost. Propun plafonarea acestora la suma de 567 de lei pe lună brut, adică 500 de lei net”, a spus Mihail Tudor.

    Consilierul PNL Radu Perianu a respins ideea tranşant, numind-o „populistă”, în vreme ce viceprimarul Cornel Ionică a declarat că „proiectul nu este oportun” deoarece tocmai din cauza indemnizaţiilor mici şi a responsabilităţii prea mari ar pleca specialişti din Consiliile de Administraţie.

    În cele din urmă, proiectul a fost respins cu voturile consilierilor PSD şi PNL.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90