930×122 CAPRA 5

consiliul local

CONSILIUL LOCAL PITEŞTI SE MUTĂ

Consiliul Local Piteşti se mută. Şedinţele Consiliului Local Piteşti nu se vor mai desfăşura în sala mare a Primăriei pentru o perioadă de circa o jumătate de an. Motivul: vor începe lucrările de reabilitare şi modernizare a sălii.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Valoarea lucrărilor este de 791.600 de lei (circa 170.000 de euro), firma care a câştigat licitaţia fiind AND Secom Intexim SRL, firmă din Câmpulung Muscel controlată de omul de afaceri Ion Cotescu. Investiţia are ca termen de finalizare luna iunie a anului 2019.

Până atunci, Consiliul Local Piteşti îşi va desfăşura ședințele ordinare şi extraordinare fie în holul mare al Primăriei, fie în sala de spectacole a Filarmonicii (în Centrul Multifuncţional de pe Calea București).

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Investiția nu reprezintă sub nicio formă o prioritate pentru contribuabilii piteșteni, cu atât mai mult cu cât, o mai spunem o dată, sala a fost modernizată și în urmă cu numai câțiva ani. Banii vor proveni din bugetul local al municipiului.

Administrația Ionică invocă faptul că ar fi nevoie de lucrări de înlocuire a unor materiale deteriorate şi de redecorare, dar și de noi instalaţii de sonorizare şi videoproiecţie și de mobilier nou.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90