Donaris 930 x 122

constructie ilegala

Construcţia a 6 vile ilegale în Piteşti, sistată de Primărie

Construcţia a 6 vile ilegale în Piteşti, sistată de Primărie, până la intrarea în legalitate – anunţă Cristian Gentea, primarul municipiului.

Citiți și: Pitești: Poliția Locală, a doua vizită la blocul din Nord. De această dată agenții au văzut altceva!

„La sesizarea Primăriei Municipiului Pitești, Poliția Locală – Departamentul Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal – a verificat șantierul din strada Zenitului, unde constructorul ridica șase imobile (parter + mansardă).

Oamenii legii au constatat că se construia fără autorizație. Au fost întocmite procese – verbale de constatare și sancționare a contravențiilor, s-au aplicat, conform legii, amenzi în valoare de 6 000 de lei și i s-a pus în vedere constructorului intrarea în legalitate. Până la obținerea autorizațiilor, lucrările au fost sistate”, a transmis Cristian Gentea pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Video: A venit şi PRO TV-ul să vadă minunea de bloc ilegal din Piteşti!

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Glogo spune:

    Constructorul asta nu a trecut vama. Il alcatuiesc baietii imediat. Il invata si impartirea, dar si scaderea. Vigilenti desteptii astia de la Urbanism care vor trebui sa raspunda la un moment dat.

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441