EcoMoto 930×122

constructie ilegala

Construcţia a 6 vile ilegale în Piteşti, sistată de Primărie

Construcţia a 6 vile ilegale în Piteşti, sistată de Primărie, până la intrarea în legalitate – anunţă Cristian Gentea, primarul municipiului.

Citiți și: Pitești: Poliția Locală, a doua vizită la blocul din Nord. De această dată agenții au văzut altceva!

„La sesizarea Primăriei Municipiului Pitești, Poliția Locală – Departamentul Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal – a verificat șantierul din strada Zenitului, unde constructorul ridica șase imobile (parter + mansardă).

Oamenii legii au constatat că se construia fără autorizație. Au fost întocmite procese – verbale de constatare și sancționare a contravențiilor, s-au aplicat, conform legii, amenzi în valoare de 6 000 de lei și i s-a pus în vedere constructorului intrarea în legalitate. Până la obținerea autorizațiilor, lucrările au fost sistate”, a transmis Cristian Gentea pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Video: A venit şi PRO TV-ul să vadă minunea de bloc ilegal din Piteşti!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Glogo spune:

    Constructorul asta nu a trecut vama. Il alcatuiesc baietii imediat. Il invata si impartirea, dar si scaderea. Vigilenti desteptii astia de la Urbanism care vor trebui sa raspunda la un moment dat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90