930×122 CAPRA 5

municipiul pitești

CONSULTARE PUBLICĂ ÎN PITEȘTI/SONDAJ

Demersul municipalității de actualizare a Planului Urbanistic General al Piteștiului și a Regulamentului Local de Urbanism aferent acestuia pentru terenurile situate în limita administrativă a municipiului se află în etapa a III-a (elaborare de propuneri P.U.G. și R.L.U.), etapă care a fost prelungită până pe 31.05.2020.

Citiți și: Atenție: Informare deosebit de importantă! Se va întâmpla

În cadrul acestei etape, piteștenii sunt invitați să participe la sondajul referitor la studiul sociologic care își propune să analizeze problemele și opțiunile populației cu privire la amenajarea și dezvoltarea municipiului, disponibil AICI.

De asemenea, cetățenii interesați sunt invitați să consulte documentația publicată pe site-ul Primăriei și să formuleze observații, recomandări și propuneri în scris cu privire la forma preliminară a P.U.G. și R.L.U. Documentele pe această temă pot fi consultate AICI.

Citiți și: Două zile de senzație în Pitești!

“Pe 27.05.2020 va fi organizată ședința de dezbatere publică, în format de videoconferință online, în scopul consultării publicului sau a anumitor factori interesați cu privire la propunerea preliminară P.U.G. și R.L.U. (…) Informațiile necesare pentru conectarea la videoconferința online vor fi anunțate în timp util și publicate pe site-ul instituției”, informează Primăria Pitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90