EcoMoto 930×122

buletine

CONTRACT IMPORTANT, SEMNAT AZI ÎN PITEȘTI

Contract important, semnat azi în Pitești. Vorbim despre contractul pentru tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile parlamentare de luna viitoare pentru județul Argeș.

Citiți și: Atenție! Reguli noi la buletine din această lună!

Documentul a fost semnat de prefectul Cristian Soare și de conducerea firmei care va tipări buletinele, SC Mondo Sud Europa SRL, societate comercială din București, cu punct de lucru în Craiova. Prefectul reiterează pentru ePitești că valoarea contractului va fi stabilită și stipulată în actul oficial semnat azi după rămânerea definitivă a tuturor candidaturilor (există contestații), atunci când se va cunoaște exact câte pagini va avea fiecare buletin de vot.

Amintim că, potrivit Instituției Prefectului, SC Mondo Sud Europa SRL a oferit cel mai mic preț (0, 0053 de lei/pagina) în cadrul procedurii de achiziție publică. Detalii, AICI. Cristian Soare mai precizează că aceeași firmă va tipări buletinele de vot și pentru județele Vâlcea, Dolj și Sibiu.

Citiți și: Reguli noi pentru cei care își fac buletin

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90