930×122 CAPRA 5

apartamentul sa

CONTRACTE GENEROASE CU PRIMĂRIA PITEȘTI

Contracte generoase cu Primăria Pitești. În Piteşti sunt unități de învățământ care funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

În cazul a trei unități de învățământ, Primăria a organizat licitaţii pentru realizarea de lucrări care să conducă la îndeplinirea standardelor de securitate la incendiu impuse de lege după tragedia din clubul bucureştean Colectiv.

Cele trei unităţi sunt școlile „Tudor Vladimirescu” (foto) şi „Nicolae Simonide” și Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Sumele puse la bătaie din bugetul local sunt importante: 825.243 de lei pentru Şcoala „Tudor Vladimirescu”, 227.469 de lei pentru Şcoala „Nicolae Simonide” şi 200.348 de lei pentru Colegiul „Maria Teiuleanu”.

La școli lucrările vor fi făcute de firma Apartamentul SA din Pitești (a omului de afaceri Constantin Pănescu – condamnat în urmă cu un an la 3 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de corupție instrumentat de DNA la societatea Apă Canal 2000 SA Pitești), firmă care a renovat și sediul Primăriei, și Corem SRL din Bascov, care, printre altele, a făcut și sediul Poliţiei Locale Pitești. Licitația pentru Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” a fost câştigată de o firmă din Constanţa.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90