930×122 CAPRA 5

copaci

COPACI MĂCELĂRIȚI. PRIMĂRIA A TĂIAT APROAPE TOT PENTRU HOTEL

Copaci măcelăriți. Primăria a tăiat aproape tot pentru hotel. A devenit o obişnuinţă ca, pentru a realiza diverse proiecte de investiţii, Primăria Piteşti să sacrifice spaţiile verzi.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Aşa s-a întâmplat, de exemplu, cu proiectul de așa-numită regenerare urbană, iar pe bulevardul Eroilor şi strada Teilor au fost tăiați tei viguroşi doar pentru a amenaja câteva locuri de parcare.

O situaţie similară este şi la investiţia pentru viitorul mini hotel al Primăriei Piteşti din curtea Inspectoratului Şcolar Argeș.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Astfel, nu mai puţin de nouă arbori mari din zonă au fost tăiaţi. Au mai fost lăsaţi în picioare numai doi brazi. Argumentul municipalității ar fi că în zona respectivă (în imediata apropiere a clădirii) vor fi amenajate locuri de parcare pentru hotel.

Lucrările de transformare într-un mini hotel a fostului cămin şcolar al Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” (situat pe bulevardul Eroilor, în curtea Inspectoratului Şcolar Județean Argeş) ar urma să fie gata anul viitor.

Fostele camere de cămin sunt reamenajate, cu milioane de lei din bugetul local, ca apartamente şi garsoniere și vor avea o destinaţie precisă.

Cea mai mare parte vor fi puse la dispoziţia sportivilor legitimaţi la clubul FC Argeş (fotbal, baschet, handbal) care nu domiciliază în Pitești și pentru cazarea cărora municipalitatea plăteşte acum chirii pentru apartamente de pe piaţa liberă. Celălalte locuințe vor fi pentru cazarea delegaţiilor care vor ajunge în Piteşti cu diverse ocazii și a copiilor din afara Piteștiului care vor participa aici la diverse competiţii şcolare şi sportive.

Clădirea a fost preluată de Primăria Pitești de la Inspectoratul Școlar Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3