Donaris 930 x 122

bazin

COPIL ÎN PERICOL ÎN TRIVALE. PRIMĂRIA, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

Copil în pericol în Trivale. Primăria, anunț de ultimă oră. În urmă cu puțin timp, Primăria Pitești a transmis un comunicat de presă după ce astăzi un copil, de 14 ani, a fost în pericol să se înece în bazinul de la baza de agrement de la intrarea în cartierul Trivale.

Citiți și: Spectacole de excepție în centrul Piteștiului!

Baza de agrement Trivale este a municipalității.

„Salvamarul a intervenit rapid, copilul era conștient și a fost stabilizat de echipa medicală după 2-3 minute. Acum se află sub îngrijire medicală și starea lui este bună.

Citiți și: Pitești. Scandal pe Strada Mare: S-au luat la bătaie de față cu lumea speriată

Intervenția promptă și coordonată a salvamarului împreună cu echipa medicală a contat mult în ceea ce privește starea lui de sănătate.”, comunică Primăria Pitești.

„Asigurăm cetățenii că ștrandurile din municipiul Pitești îndeplinesc toate condițiile prevăzute de lege în vederea desfășurării activității în condiții de maximă siguranță.”, informează Primăria.

Până la această oră, nu există o comunicare oficială cu privire la cauza incidentului.

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90