930X122 MAIA

candidatura

CORNEL IONICĂ, DECLARAȚIE DESPRE O NOUĂ CANDIDATURĂ

Cornel Ionică, primarul PSD al municipiului Pitești, susține că încă nu s-a gândit dacă la alegerile locale de anul viitor va mai candida sau nu pentru un nou mandat de primar.

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

„N-am spus nimic, nici nu m-am gândit, la momentul potrivit voi lua o atitudine. (…) Nici nu m-am gândit și nici nu țin foarte tare de chestia asta”, declară Ionică, întrebat de ePitești dacă va candida sau nu pentru un nou mandat de primar al municipiului.

Primarul comentează și informațiile apărute în presă potrivit cărora s-ar strânge semnături pentru susținerea candidaturii sale, în condițiile în care în PSD Argeș ar fi persoane care nu l-ar mai vrea primar.

Citiți și: Salarii la Primăria Pitești: Secretarul – 3600 €, arhitectul și directorul executiv – câte 3000 €

„N-am făcut-o niciodată și nici nu o să fac… Nicio treabă, nici nu fac, nici n-am făcut. Nici vorbă de așa ceva, îmi asum responsabilitatea pentru ce spun și o să se vadă cum nu fac așa ceva, nu am făcut-o niciodată în toate campaniile și nu fac nici acum.

Cine o face din inițiativă proprie îl privește, pe mine nu mă interesează și nu voi utiliza astfel de tabele, susțineri pe care eu nu le-am solicitat”, afirmă Cornel Ionică.

Amintim că Ionică se află la primul lui mandat de primar al Piteștiului. L-a obținut în urma alegerilor din iunie 2016, candidând din partea PSD și câștigând la mare luptă în fața fostului primar Tudor Pendiuc. Acesta din urmă a candidat ca independent, după ce PSD a renunțat de el din cauza problemelor sale penale (AICI, amănunte).

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90