EcoMoto 930×122

cornel ionica

CRISTIAN GENTEA CRITICĂ SALARIILE DIN PRIMĂRIA LUI IONICĂ

Cristian Gentea critică salariile din Primăria lui Ionică. Preşedinte al PSD Piteşti și consilier local, Cristian Gentea se declară indignat de salariile uriaşe pe care le primesc angajaţii din administraţia locală condusă de primarul Cornel Ionică.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Ionică a propus ieri în Consiliul Local noi creşteri salariale la mai multe instituţii şi servicii subordonate Primăriei, de la Centrul Cultural până la Administraţia Domeniului Public, iar Gentea a răbufnit.

Președintele PSD Piteşti a afirmat că nu este de acord ca salariile să fie plătite „la grămadă”, ci doar în funcţie de performanţă, acuzând că în administrația Ionică sunt mulţi funcţionari care nu fac mare lucru pentru câștigurile salariale imense pe care le au din bani publici.

Citiți și: PSD își prezintă candidații pentru Primăria Pitești și CJ Argeș. Detalii despre evenimentul important

Afirmaţiile lui Gentea l-au determinat pe primar să admită că sunt angajaţi care „nu ştiu de ce vin la serviciu” (de ce nu îi pune la muncă sau de ce nu îi dă afară?!). Primarul s-a apărat, invocând legea, care nu prevede diferenţieri între salariaţii publici.

Creşterile salariale aprobate ieri variază între 5% (la Poliţia Locală, de exemplu) şi 25% (la clubul FC Argeş).

Cornel Ionică este tot mai contestat chiar și în PSD.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90