930 x122 grota rece

parcari

DATE OFICIALE: PITEȘTI ȘI MIOVENI, ÎN TOP LA PARCĂRI

Conform unei analize făcută de o firmă de specialitate (Vegacomp), municipiul Pitești este pe locul 7 la nivel național din punct de vedere al numărului total de locuri de parcare (39.903) și pe locul 6 din punct de vedere al parcărilor de reședință (36.881).

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Clasamentul orașelor de mărime medie este dominat de Pitești, urmat de Oradea – oraș aflat într-o continuă expansiune în aria Smart City – și de Bacău. Totuși, deficitul față de numărul de mașini din Pitești este de peste 40.000.

Pe de altă parte, Mioveniul (6.500 de locuri de parcare), oraș cu tradiție demonstrată în industria auto, conduce clasamentul orașelor mici, la nivel de parcări rezidențiale, urmat de Făgăraș și Ineu. Primele zece poziții sunt închise de un satelit al Capitalei, Buftea,lucru ce – din nou – confirmă amploarea și impactul Bucureștiului, pe acest segment.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90