NOR CURIER 930X122

gogu_trufe

Davidescu da vina pe politistii de la sectia Nr. 1 pentru contrabanda din Ceair

Maine, la ora 10, la Prefectură, va avea loc o şedinţă la care prefectul speră să fie prezent şi primarul Tudor Pendiuc, al cărei subiect îl reprezintă sprijinul producători agricoli. La întâlnire sunt invitaţi reprezentanţi ai Pieţelor, ai celor două confederaţii din Agricultură care au protestat recent, reprezentanţi ai DSP, DSV şi primărie.

Prefectul Gheorghe Davidesu speră că, astfel, va convinge autorităţile municipiului să amenjeze pieţe volante. Şi dacă discuţia pieţelor volante este una veche şi se pare nu de un prea mare succes în Piteşti, în aceeaşi situaţie o reprezintă cea privind comerţul din pieţe, mai ales Piaţa Ceair, acolo unde producătorii trebuie să plătescă în continuare, conform prefectului, taxă de protecţie, unde se face în continuare contrabandă cu ţigări şi alcool. Gheorghe Davidescu susţine că o mare parte din vină pentru această situaţie o are conducerea Secţiei 1 de Poliţie din Piteşti. „Am transmis de nenumărate ori lui Dan Nicolae (şeful IPJ Argeş) despre situaţia de acolo. Despre faptul că în piaţă se cere taxă de protecţie şi că se vând ţigări şi băutură de contrabandă. O mare vină pentru ce se întâmplă o poartă Secţia 1 de Poliţie din Piteşti. În cea mai mare parte este responsabilitatea lor. Am sesizat pe comandantul inspectoratului de poliţie. Nu evit termenul de complicitate, mi-ar place să îl demonstrez însă. Când şeful Secţiei 1 a fost în concediu, traficul a încetat sau a scăzut în amploare. Atunci de ce o mai fi nevoie de şefi acolo?”, a afirmat prefectul Davidescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90