930 x122 grota rece

gogu_trufe

Davidescu va concedia cinci subalterni

Pitesti. 19 iulie 2010.

Vantul restructurarilor din blocul administrativ a lovit si institutia prefeturii Arges, insa cu mai mica intensitate decat la consiliul judetean. Daca presedintele CJ Constantin Nicolescu se vede nevoit sa concedieze aproximativ 300 de angajati, prefectul Gheorghe Davidescu va pune pe liber cel mult cinci persoane.Printre cei concediati se numara chiar si subprefectul Zoltan Kalman, numit in urma cu doar doua luni. Astazi a fost ultima zi la biroul de subprefect a reprezentantului UDMR, in care acesta si-a golit sertarele si a plecat la Craiova, localitatea sa de domiciliu.

Desi Prefectura Arges functioneaza in prezent doar cu 48 de angajati din cele 60 de posturi disponibile conform organigramei, Gheorghe Davidescu spune ca tot va trebui sa mai puna pe liber inca cinci persoane din subordinea sa. Noua organigrama intocmita si supusa Guvernului spre aprobare prevede cate un post de prefect, respectiv subprefect, plus alte 40 de posturi, in total 42 de angajati, fata de 48 cu cat functioneaza in prezent. Din cele cinci persoane care ar urma sa fie conceditate dupa data de 16 august, deja o persoana a solcitat pensionarea, iar pentru alte 3 exista speranta ca totusi sa ramana in continuare angajate deoarece cabinetul prefectului functioneaza in prezent doar cu doi angajati din totalul de cinci cat prevede organigrama.

{loadposition inside}

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90