NOR CURIER 930X122

ciocanel

„De ce evita Tudor Pendiuc sa raspunda?”

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Stefan Ciocanel i-a cerut lui Tudor Pendiuc lista cu toate licitatiile publice organizate in ultimii 10 ani de catre Primarie si adjudecate la o valoare de peste 100 000 de lei care au avut acte aditionale pentru lucrari suplimentare. Ciocanel reclama, insa, ca primarul nu i-a pus la dispozitie lista solicitata. „Ce se ascunde in spatele acestei lipse de transparenta?”, se intreaba si intreaba consilierul municipal.


„Vrem sa stim care dintre firmele cu care lucreaza Primaria sunt neserioase, de aceea am cerut lista respectiva. Din punctul nostru de vedere, firmele care solicita lucrari suplimentare nu stiu sa isi puna la punct oferta initiala, prin urmare nu sunt serioase”, isi explica demersul Stefan Ciocanel. Consilierul PD-L precizeaza ca primarul a fost atentionat asupra acestui subiect de nu mai putin de trei ori: in octombrie 2009 si in martie si aprilie 2010, inclusiv din partea grupului democrat-liberal din Consiliul Municipal Pitesti. „Primarul a evitat raspunsul, transmitandu-ne o adresa complet paralela cu ceea ce solicitasem noi. Practic, refuza sa puna aceste date la dispozitia opiniei publice”, afirma consilierul PD-L. Atitudinea primarului ii ridica semne de intrebare lui Stefan Ciocanel: „De ce evita Tudor Pendiuc sa raspunda? Ce se ascunde in spatele acestei lipse de transparenta?”, intreaba consilierul democrat-liberal. Stefan Ciocanel precizeaza ca, in baza informatiilor pe care Tudor Pendiuc, spune el, refuza sa le ofere, pedelistii din Consiliul Local ar fi cerut excluderea, pe viitor, de la licitatiile Primariei a firmelor care au prezentat astfel de oferte neserioase.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3