930X122 MAIA

buget

DECIZIE MAJORĂ PENTRU PITEȘTI

Primăria Piteşti se află pe ultima sută de metri cu redactarea proiectului de buget de venituri și cheltuieli al municipiului pentru anul în curs.

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

Potrivit conducerii instituţiei, proiectul, de maxim interes pentru piteșteni, va fi supus dezbaterii şi aprobării Consiliului Local pe data de 15 februarie 2018.

Cu aproximativ o săptămână înainte de ședința de Consiliu în care se va decide soarta bugetului, va fi organizată şi o dezbatere publică la care vor putea participa toți piteștenii care vor să să facă observaţii şi propuneri.

Citiți și: Premiu de excelență pentru Pitești!

Conform estimărilor, din cauza reducerii impozitului pe venitul global de la 16% la 10%, bugetul de funcţionare al Piteştiului este afectat, având un deficit de circa 60 de milioane de lei. În schimb, bugetul de investiţii ar urma să fie printre cele mai mari de după Revoluţie (fonduri proprii, bani de la Guvern şi fonduri europene).

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA