EcoMoto 930×122

consiliul local

DECIZIE OFICIALĂ PENTRU SALA POLIVALENTĂ

Decizie oficială pentru Sala Polivalentă. Consiliul Local Piteşti a adoptat un proiect de hotărâre cu privire la construirea Sălii Polivalente.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Proiectul prevede transferul unui teren din domeniul public la Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, teren pe care ar urma să fie construită viitoarea Sală Polivalentă.

Amintim că, potrivit municipalității, Sala Polivalentă va fi construită pe strada Basarabiei (varianta Prundu-Craiovei), în zona unui teren de fotbal aflat în paragină.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Investiţia ar urma să fie făcută cu bani de la Compania Națională de Investiții (CNI), iar transferul terenului reprezintă o etapă cerută de autorităţile centrale în cadrul proiectului. Luna trecută, Primăria a anunțat că proiectul construirii în Pitești a unei Săli Polivalente a fost inclus pe lista CNI (AICI, amănunte). (Sursă foto: Primăria Pitești) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3