NOR CURIER 930X122

basarabia

DELEGAŢIE DIN BASARABIA, ÎN MIOVENI

Delegaţie din Basarabia, în Mioveni. În perioada 16 -18 decembrie,  o delegaţie din Republica Moldova, mai exact din localitatea Scoreni – Raionul Criuleni, se  afla în vizită în oraşul Mioveni.
Astăzi,  delegaţia a fost primită de conducerea Primăriei orașului Mioveni. Vizita oaspeților basarabeni are drept obiective extinderea relaţiilor de colaborare dintre România şi Republica Moldova, dar şi dezvoltarea şi implementarea unor proiecte în domeniul administraţiei publice, unde reprezentanţii administraţiei din Mioveni vor oferi consultanţă.
Reamintim că oraşul Mioveni este înfrăţit  şi cu localitatea Măgdăceşti (Raionul Criuleni), iar acordul de înfrăţire dintre cele două localităţi prevede derularea de proiecte comune în educaţie, cultură şi sport.
(Foto: Primăria Mioveni)
 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90