930 x122 grota rece

deseuri

DEMOLĂRI ÎN PITEŞTI, HAOS PE DOMENIUL PUBLIC

Demolări în Piteşti, haos pe domeniul public. Autorităţile locale din Piteşti au majorat amenzile pentru persoanele fizice şi juridice care nu asigură curăţenia pe proprietăţile private şi pe domeniul public.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Era nevoie de o asemenea decizie dacă analizăm datele transmise de SC Salubritate 2000 SA Piteşti.

Potrivit sursei citate, pe parcursul anului trecut în Piteşti au fost colectate peste 23.000 de tone de deşeuri, dintre care mai mult de 10%, respectiv 2.810 tone, au fost deşeuri colectate din zone care nu sunt special amenajate în acest sens (de pe spaţii verzi, trotuare, străzi – în special deşeuri provenite din construcţii, demolări, reparaţii etc.). Mulţi piteşteni preferă să evite taxa de transport pentru deşeurile din demolări şi aruncă aceste materiale haotic, direct pe domeniul public.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În ceea ce priveşte colectarea selectivă, nici aici nu stăm foarte bine. Doar 860 de tone de deşeuri au fost colectate selectiv pe parcursul anului 2016, informează SC Salubritate 2000 SA Piteşti, societate aflată în subordinea Consiliului Local al municipiului.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90