EcoMoto 930×122

    lapte

    Deocamdata, Lactag si Casa Elena dau laptele si cornul

    La fel ca şi în anii precedenţi, având în vedere perioada prelungită, din cauza mecanismului de desemnare a furnizorilor, CJ Argeş a desemnat, prin procedura de negociere prealabilă directă, cum permite legislaţia, două firme distribuie, de luni, laptele şi, respectiv, produsele de panificaţie elevilor din judeţ. Astfel, până la desemnarea câştigătorilor prin licitaţia electronică, Lactag va furniza produsele lactate, iar Casa Elena pe cele de panificaţie. Singurul criteriu prin care cele trei firme au fost desemnate, în urma unei „confruntări” din grupuri de câtre trei firme pentru fiecare produs din programul guvernamental, a fost cel mai mic preţ. „Pe 13 septembrie am avut deschidere de oferte. Pentru că se estimează că desemnarea câştigătorilor nu fie mai devreme de 18 octombrie, CJ Argeş a pornit la negociere prealabilă cu unii ofertanţi, conform legii. Pentru asigurarea concurenţei, am invitat căte trei operatori economici pentru fiecare produs. Criteriul unic de atribuire pentru firmele desemnate acum îl reprezintă preţul cel mai scăzut. Săptămâna aceasta sperăm să se finalizeze selecţia participanţilor, iar licitaţia prin sistemul SEAP să fie organizată săptămâna viitoare”, a precizat Dorian Toteanu, şeful Serviciului Licitaţii- Achiziţii al Consiliului Judeţean. Şase firme au depus oferte pentru licitaţia organizată de CJ Argeş pentru prorgamul lapte şi corn. Astfel, pentru produsele lactate, au depus oferte SC Prodlacta Braşov, Dorna şi SC Lactag SA Costeşti.
    Pentru produsele de panificaţie, au depus oferte SC Velpitar, S.C. Expres 95 Comimpex S.R.L. Buzoieşti „Casa Elena” şi Aluta Slatina SA.
    Pentru licitaţia deschisă de pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), comisia de evaluare a făcut evaluarea integrală a ofertelor. De altfel, chiar luni a fost organizată o şedinţă de evaluare a îndeplinirii criteriilor de calificare de către fiecare operator. Ulterior, se vor stabili operatorii electronici care vor participa la licitaţia electronică.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3