Donaris 930 x 122

2016

DEZBATERE PUBLICĂ LA CONSILIUL JUDEȚEAN

Consiliul Județean Argeș organizează astăzi, de la ora 10, în sala mare de ședințe, o dezbatere publică cu privire la bugetul de venituri și cheltuieli al instituției pentru anul 2016.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Sunt invitați să participe consilierii județeni, reprezentanții unităților administrativ-teritoriale din Argeș, ai mass media, ai societății civile, precum și ai instituțiilor și serviciilor publice subordonate și finanțate de Consiliul Județean, Inspectoratul Școlar sau Camera de Comerț și Industrie. Practic, pot participa toți argeșenii interesați de soarta județului lor în acest an. Ne îndoim că vor fi mulți.

Proiectul de buget poate fi consultat la avizierul instituției, precum și online, pe portalul Consiliului Județean Argeș www.cjarges.ro, la secțiunea Info Financiar http://www.cjarges.ro/en/buget-2016.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

Amintim că veniturile Consiliului Judeţean Argeș prevăzute în proiectul de buget pentru anul 2016 sunt de 343 de milioane de lei şi se compun din venituri proprii (taxe), cote defalcate din TVA și din impozitul pe venitul global şi subvenţii. Cheltuielile sunt de 373 de milioane de lei. Diferenţa va fi acoperită din excedentul anilor precedenţi. Acest excedent finanţează îndeosebi lucrările începute în 2015 şi încă neterminate. (Foto: ziaruldepenet.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3