New Profesional Consult 930 x 122

2016

DEZBATERE PUBLICĂ PENTRU BUGETUL PITEŞTIULUI

Primăria Piteşti anunţă că locuitorii municipiului pot depune în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul bugetului local pentru anul 2016 până pe 19 ianuarie. Proiectul de buget este afişat atât la sediul Primăriei, cât şi pe site-ul instituţiei.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, precum şi la sediul Primăriei, la compartimentul de Relaţii Publice, la intrarea D.

Dezbaterea publică a proiectului de buget va avea loc mâine, 14 ianuarie, de la ora 14, în sala de şedinţe a Primăriei. La dezbatere pot participa toți piteștenii interesați de felul în care municipalitatea va gestiona banul public în acest an și care vor să își spună opinia în legătură cu investițiile avute în vedere de Primărie pentru 2016. Îi invităm pe piteșteni să participe!

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3