Donaris 930 x 122

creșe

DEZINFECȚIE ÎN CREȘELE ȘI GRĂDINIȚELE DIN MIOVENI

Dezinfecție în creșele și grădinițele din Mioveni.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Având în vedere frecventele schimbări de temperatură din ultima perioadă, care pot duce la apariția unor cazuri de infecții respiratorii, Primăria Mioveni a decis ca astăzi să facă o acţiune de dezinfecţie în grădinițele și creșele din oraș (între orele 12 și 16:30) și la locurile de joacă de pe domeniul public (începând de la ora 14).

Dezinfecţia se va face de către o  firmă autorizată, cu substanţe care sunt inofensive pentru om.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

„Curățenia și igiena sunt extrem de importante, în special când vine vorba de grădinițe, locuri de joacă și alte spații pentru defășurarea activităților pentru copii. Cei mici au organismul mult mai sensibil decât adulții și sunt mult mai ușor afectați de microbi, de aceea trebuie acordată o atenție sporită în ceea ce privește curățenia și igiena în prezența lor”, motivează Primăria Mioveni.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90