930 x122 grota rece

Director subordonat Consiliului Local, ars la salariu

cl

Unul dintre directorii societatilor comerciale aflate in subordinea Consiliului Local al municipiului Pitesti a fost penalizat pentru neindeplinirea criteriilor de performanta asumate prin contractul de management. Penalizarea este de doar 3%, avand ca efect diminuarea corespunzatoare a salariului din ultimele 3 luni.

 

Consiliul Local al municipiului Pitesti a primit de la serviciile si societatile comerciale subordonate rapoartele privind indeplinirea indicatorilor de performanta de catre directorii acestora. Conform rapoartelor, un singur director nu a putut sa indeplineasca toate criteriile de performanta, insa cauzele au fost obiective. Este vorba de Manuel Rotaru, directorul Asociatiei Publitrans – CNCD – Girexim.

Astfel, Manuel Rotaru a raportat o indeplinire a criteriilor in procent de 97%, alegandu-se, in acest sens, cu o diminuare cu 3% a drepturilor salariale pentru ultimele 3 luni. Indicatorul care a creat probleme a fost cel privind scaderea veniturilor societatii in contextul crizei economice care a dus la scaderea numarului de calatori.

Conform datelor furnizate de Asociatia de firme care asigura transportul de persoane la Pitesti, numarul calatorilor cu autobuzul a scazut destul de mult din cauza crizei economice. In vreme ce in anul 2008 media lunara a calatorilor era de 2,4 milioane de calatori, acum s-a ajuns la 2,1 milioane de calatori. Principala cauza a reducerii numarului de calatori a fost aceea a pierderii locurilor de munca prin reorganizarea sau inchiderea societatilor comerciale, ceea ce a condus la diminuarea numarului navetistilor.

{loadposition inside}

 

 

 

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3