constantin zichil

DIRECTORUL ZICHIL, LA RAPORT. DOCUMENTUL A AJUNS LA PRIMĂRIE

Directorul Zichil, la raport. Documentul a ajuns la Primărie. Primăriei Pitești i-a fost înaintat raportul cu privire la realizarea criteriilor de performanță de către directorul executiv al Serviciului de Exploatare a Patrimoniului Municipiului, Constantin Zichil, în anul 2018.

Citiți și: Video: Microfoane ascunse în Primăria Piteşti. „E ceva mic şi negru”

Este vorba de citeriile de performanță pentru salarizarea lui Zichil. Cu alte cuvinte, dacă directorul de la SPEP își merită sau nu banii.

Potrivit raportului, în semestrul I din 2018, ianuarie-iunie, perioadă în care Constantin Zichil a încasat lunar un salariu brut de 8.160 de lei, criteriile de performanță au fost îndeplinite într-o proporție de la 97% până la 137%!

Citiți și: Primăria Pitești angajează pe perioadă nedeterminată!

Zichil a îndeplinit în proporție de 97% sarcinile primite de la Primăria Pitești. Când vine vorba de gradul de încasare a veniturilor, procentul este de 137% față de planificare. A rezolvat în procent de 100% sesizările primite, a îndeplinit în totalitate programul de investiții aprobat. Asta reiese din raportul de performanță al lui Zichil pentru primul semestru din 2018.

În cifre sună bine. În realitate, de exemplu la programul de investiții aprobat, Constantin Zichil avea doar patru studii de fezabilitate finalizate și un altul, pentru Sala Polivalentă, depus la Compania Națională de Investiții, și două lucrări în curs de desfășurare. Cu alte cuvinte, vorbim mai ales de hârtii, proiecte.

În al doilea semestru, lui Zichil i-a crescut salariul. În perioada iulie-decembrie 2018, conform raportului, lunar, a încasat un salariu de bază brut de 9.384 de lei.

Sarcinile primite de la municipalitate au fost îndeplinite în proporție de 92%. În schimb, Serviciul a încasat venituri în procent de 125,3%. În rest, Constantin Zichil este, pe hârtie, un director de 10. A rezolvat sesizările cetățenilor și a îndeplinit programul de investiții aprobat. Toate acestea, în proporție de 100%, conform sursei citate.

Dintr-un total de 18 obiective incluse în programul de investiții pentru al doilea semestru, doar patru lucrări sunt finalizate (cum ar fi moderinzarea unui loc de joacă în parcul Ștrand și extinderea rețelei de iluminat public). Restul sunt studii de fezabilitate sau lucrări în curs de execuție.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441