930 x122 grota rece

nord

DISPARE ÎNCĂ UN SPAȚIU VERDE DIN PITEȘTI

Dispare încă un spațiu verde din Pitești. Primăria Piteşti şi-a făcut un obicei din a sacrifica spaţii verzi pentru a lărgi străzile sau pentru a amenaja parcări.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

La fel va proceda administraţia locală şi cu un spaţiu verde de 300 de mp din zona blocului L6 de pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Nord, spațiul verde urmând să fie desfiinţat pentru a lărgi carosabilul şi a amenaja locuri de parcare.

Suprafața de 300 de mp va fi declarată în această săptămână de utilitate publică şi scoasă din registrul spaţiilor verzi, aşa cum prevede legea.

Citiți și: Când ai Porsche și tupeu, codul rutier și bunul simț nu există!

După ce va fi îndeplinită procedura birocratică de declarare a terenului ca fiind de utilitate publică, Administrația Domeniului Public (ADP) va trece la lucrările de betonare şi asfaltare.

Astfel de situaţii au mai existat, de exemplu, pe artere de circulație ca Eroilor sau Teilor, acolo unde au fost tăiați copaci pentru a face noi locuri de parcare. (Foto: descriptiv) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3