Kaia 930 x 120

banca_rupta

Distrugeri mai puține, economii mai multe!

Învățați să vă abțineți! Păstrarea într-o formă cât mai bună a mobilierului urban va duce la economii importante ale bugetului local. Cu banii strânși, primăria Pitești are în ce investi.

 

Edilul Tudor Pendic a arătat că un oraș îngrijit implică mult mai puține costuri de întreținere. Acest a făcut un apel către populație, adresând solicitarea ca spațiul public să fie cât mai bine folosit pentru a nu mai necesita cheltuieli suplimentare pentru reparații care pot fi evitate. Acesta a dat ca exemplu băncile din parcuri care sunt distruse, coșurile de gunoi care sunt vandalizate, răsadurile de flori care nu mai trebuie scoase odată ce au fost plantate pentru o amenajare urbanistică armonioasă.

„Distrugeri mai puține, înseamnă bani mai puțini irosiți într-o perioadă în care orice economie la buget este importantă”, a declarat primarul Piteștiului. Tudor Pendiuc a subliniat că populația nu trebuie să răspundă de o manieră necivilizată, dacă vrea un oraș curat și frumos.

Cu banii care s-ar economisi într-un trimestru de cheltuieli bugetare, de exemplu, municipalitatea ar putea investi în crearea unui parc de joacă pentru copii sau în plantarea de arbuști care să mai reducă din valul de poluare pe care îl resimțim îndeosi în locurile cu trafic intens. Dar lista ar putea continua. Dacă aveți propuneri, nu ezitați să le faceți!

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3