New Profesional Consult 930 x 122

furt

„DOSARELE X” ÎN PĂULEASCA! A FOST SAU NU FURAT NISIPUL PENTRU DIG?

Astăzi a avut loc şedinţa lunară a Colegiului Prefectural Argeș, ședință în care prefectul Mihai Oprescu a făcut ultimele precizări pentru primari privind organizarea alegerilor, înainte de votul de duminică. A existat și un moment aparte, fără legătură cu alegerile, în care actori principali au fost primarii comunelor Miceşti şi Mălureni.

Citiți și: Argeș: Păgubiți distrași cu tehnici de luptă. Planul unui infractor renumit în Târgoviște

Recent a făcut vâlvă informaţia conform căreia locuitorii din zona Văii Păuleasca ar fi furat saci cu nisip din digul ridicat de autorităţi ca să îi protejeze de inundaţii. Primarul Alexandru Cristescu (foto) din Mălureni (Valea Păuleasca se află la hotarul dintre Miceşti şi Mălureni) a anunțat în ședința de astăzi că va da în judecată un consilier local al UNPR din Miceşti (care este finul primarului comunei Micești, Dumitru Voicu, de la PSD) şi un angajat al Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea care ar fi răspândit zvonul, fals a precizat el, că s-au furat saci cu nisip din digul de protecţie.

„Nu este adevărat! Ne-am făcut de ruşine în toată ţara! Nici măcar nu au fost saci cu nisip! Rudarii din zonă au făcut o breşă în malul realizat de cei de la Apele Române, dar nici vorbă de saci furaţi! Este imaginea comunei noastre în joc!”, a afirmat, revoltat, primarul. În sprijinul său a sărit Dumitru Voicu, edilul din Miceşti, care a spus că finul său trebuie să fie pedepsit dacă a mințit. Culmea este că pe rol se află şi o anchetă penală privind dispariţia unor saci de nisip, care, dacă ar fi să-i dăm crezare primarului din Mălureni, nu au existat!

Citiți și: Scandalos! O femeie și două minore au furat de pe șantierul Autostrăzii Pitești-Sibiu

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3