Donaris 930 x 122

consiliul judetean arges

DRUM ASFALTAT LA BĂICULEŞTI

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și directorul Regiei Județene de Drumuri Argeș, Alina Nicolau, alături de primarul comunei Băiculești, Niculaie Dragnea, au efectuat o vizită de lucru pe DJ Băiculești – Curtea de Argeș, unde s-au încheiat lucrările de asfaltare a acestui tronson de drum județean.

Citiți și: Se scrie istorie la Piteşti. Palatul Administrativ va fi reabilitat după 50 de ani

Lucrările au fost executate de Regia Județeană de Drumuri Argeș, costurile fiind suportate integral din bugetul Consiliului Județean Argeș.

Porțiunea de drum județean leagă comuna Băiculești, traversând satele Valea lui Enache, Anghinești, Valea Brazilor și Tutana, de Municipiul Curtea de Argeș.

Citiți și: BURSE DE PERFORMANȚĂ ȘI DE AJUTOR SOCIAL PENTRU ELEVII DIN ARGEȘ. CE A DECIS CJ ARGEȘ

“Lucrarea este finanțată integral din bugetul CJ Argeș și realizată, în totalitate, cu utilajele și asfaltul Regiei Autonome Județene de Drumuri, aflată în subordinea Consiliului Județean” – Alina Nicolau, directorul Regiei Autonome Județene de Drumuri Argeș.

“Iată că am asfaltat si acest drum județean atât de necesar și de solicitat de foarte mult timp. Și eu, ca și domnul primar al comunei Băiculești, sunt bucuros atunci când mai încheiem un proiect pentru cetățeni. Încercăm astfel să intrăm în normalitate în ceea ce privește infrastructura de drumuri a județului. Mai avem multe de făcut, sunt peste 1.200 de km de drumuri județene în Argeș. Terminăm aici și ne mutăm în alte zone, în zona de sud a județului, la Negrași, satul Mozacu. În paralel se fac lucrări de întreținere și pe alte drumuri județene. Regia merge din plin, la capacitate maximă, mai ales că acum au și utilaje noi și pot asfalta mai repede și mai mulți kilometri” – Dan Manu, președinte Consiliul Județean Argeș.

“Este un drum foarte importat pentru localitatea noastră. Leagă satele Valea lui Enache, Anghinești, Valea Brazilor și Tutana, de Municipiul Curtea de Argeș. Este un traseu mai scurt pe care ni-l doream foarte mult. Mulțumesc și eu conduceri Consiliului Județean Argeș pentru această investiție dar și pentru faptul că în acești patru ani ne-au mai fost alocate fonduri și pentru alte proiecte din comuna Băiculești” – Niculaie Dragnea, primar comuna Băiculești.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441